Jen Reuben, Co-Owner and Yoga Teacher at Salt Lake Power Yoga

Jessica Privett

Yoga Teacher


Bio coming soon.

COME PRACTICE WITH JESSICA

<< Schedule for Mon Sep 25, 2017 - Sun Oct 1, 2017 >>


Date:


Mon Sep 25, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Class
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes
Greg Galloway
Susi Dennett
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes

Tue Sep 26, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Class
9:00 am - 10:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music!
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes
Jen Reuben
PK Douglass
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
7:15 pm - 8:30 pm PowerRestore - 75 Minutes
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music!

Wed Sep 27, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music!
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Class
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes
10:30 am - 11:30 am PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes with Music!
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
Misty Medina
Alyssa Bokovoy
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
7:30 pm - 8:45 pm PowerYin Candlelight Flow - 75 Minutes with Music!

Thu Sep 28, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music!
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Class
9:00 am - 10:00 am PowerFlow - 60 Minutes
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
Joey Alatorre
Kialei Kappel
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
7:15 pm - 8:30 pm PowerYin Candlelight Flow - 75 Minutes with Music!
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music!

Fri Sep 29, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Class
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes with Music!
10:30 am - 11:30 am PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music!
Parinaz Samimi
Kayla Olsen
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE!
7:00 pm - 8:00 pm Friday Night VIBE

Sat Sep 30, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am PowerFlow - 60 Minutes
9:30 am - 10:45 am Little Yogi
9:30 am - 10:45 am PowerHouse - 75 Minutes with Music!
11:00 am - 12:00 pm PowerBasics - 60 Minutes
4:00 pm - 5:15 pm PowerFlow - 75 Minutes

Sun Oct 1, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am PowerFlow - 60 Minutes
9:30 am - 10:45 am PowerFlow - 75 Minutes with Music!
11:00 am - 12:00 pm PowerFlow - 60 Minutes
4:00 pm - 5:15 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music!
7:30 pm - 8:45 pm PowerRestore - 75 Minutes