<< Schedule for Mon Oct 23, 2017 - Sun Oct 29, 2017 >>


Date:
print view


Mon Oct 23, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes Kevin White
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Yoga Class Kevin Shaw
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes Enma Cruz-Montoya
12:00 pm - 1:00 pm Imagine Health | ONSITE CLASS Sarah Hochman
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes Jenn Roney
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Krissi Green
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes Greg Galloway
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Parinaz Samimi
6:00 pm - 7:00 pm 4th West | ONSITE CLASS Brent Walton
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes Nick Vought

Tue Oct 24, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes Emily Long
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Yoga Class Maggie Kuepper
9:00 am - 10:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music! Shalee Booker
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes Sarah Hochman
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Sarah Hochman
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes Parinaz Samimi
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Tiffany Parry
7:15 pm - 8:30 pm PowerRestore - 75 Minutes Jenn Roney
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music! Greg Galloway

Wed Oct 25, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music! Jessica Privett
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Yoga Class Vincent Gryboski
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes Jennifur Gilmore
10:30 am - 11:30 am PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Shalee Booker
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes with Music! Shalee Booker
12:00 pm - 1:00 pm Imagine Health | ONSITE CLASS Jennifur Gilmore
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes Joey Alatorre
4:30 pm - 5:30 pm Newmark Grub Acres | WELLNESS CLASS Jennifur Gilmore
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Carly Brooke Snow
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Brent Walton
6:45 pm - 7:45 pm A Spiritual Seeker’s Guide to the Multiverse Book Club Marc Weinreich
7:00 pm - 9:00 pm Moon Babes | Meditation & Moon Phases Series Sonia Godfrey
7:30 pm - 8:45 pm PowerYin Candlelight Flow - 75 Minutes with Music! Maureen Brakke

Thu Oct 26, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes with Music! Kendall Banks
6:30 am - 7:30 am Hotel Monaco | ONSITE CLASS Emily Long
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Yoga Class Jake Coburn
9:00 am - 10:00 am PowerFlow - 60 Minutes Sarah Farr
9:00 am - 9:50 am Ballet West | ONSITE CLASS Joey Alatorre
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes Shalee Booker
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes Brent Walton
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Joey Alatorre
5:45 pm - 6:45 pm PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Parinaz Samimi
7:15 pm - 8:30 pm PowerYin Candlelight Flow - 75 Minutes with Music! Angelica Rustali
7:30 pm - 8:15 pm Meditation Class - 45 Minutes Amanda Jones
7:30 pm - 8:45 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music! Krissi Green

Fri Oct 27, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am PowerFlow - 60 Minutes Kendall Banks
7:30 am - 8:30 am CommUNITY Yoga Class Susi Dennett
9:00 am - 10:15 am PowerFlow - 75 Minutes with Music! Jessica Privett
10:30 am - 11:30 am PowerSculpt - 60 Minutes Yoga w/Weights SIGN-UP ONLINE! Mindy VanDyke
12:00 pm - 12:45 pm PowerFlow - 45 Minutes Sarah Hochman
4:00 pm - 5:00 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Tiffany Parry
5:30 pm - 6:30 pm PowerFlow - 60 Minutes with Music! Karlee Justice
7:00 pm - 8:00 pm Friday Night VIBE Angelica Rustali
8:00 pm - 10:00 pm GlowFlow Parinaz & Greg

Sat Oct 28, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am PowerFlow - 60 Minutes Joey Alatorre
8:30 am - 9:00 am CommUNITY Meditation Class - 30 Minutes SLPY Staff
9:30 am - 10:45 am Little Yogi Julie Jahp
9:30 am - 10:45 am PowerHouse - 75 Minutes with Music! Shalee Booker
11:00 am - 12:00 pm PowerBasics - 60 Minutes Enma Cruz-Montoya
4:00 pm - 5:15 pm PowerFlow - 75 Minutes Sarah Hochman

Sun Oct 29, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am PowerFlow - 60 Minutes Angelica Rustali
9:30 am - 10:45 am PowerFlow - 75 Minutes with Music! Jenn Roney
11:00 am - 12:00 pm PowerFlow - 60 Minutes Emily Long
4:00 pm - 5:15 pm PowerFlow - 75 Minutes with Music! Karlee Justice
6:30 pm - 7:00 pm CommUNITY Meditation Class - 30 Minutes SLPY Staff
7:30 pm - 8:45 pm PowerRestore - 75 Minutes Greg Galloway